Ziedkāposti karija mērcē

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Liels ziedkāposts
  • 1 sīpols
  • Ēd.k. miltu
  • 30 g sviests
  • 1 kanēļa standziņa
  • 300 ml buljona (var no kubiciņa)
  • Tējk. karija
  • Ēd.k. citronu sulas
  • 150 ml salda krējuma
  • 200 g konservēto zaļo zirnīšu
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Ziedkāpostus sadala rozetēs un 7-10 minūtes vāra sālsūdenī.
  2. Notecina.
  3. Svietā apcep sasmalcinātos sīpolus, pārkaisa ar miltiem, kariju, turpinot cept, pievieno kanēļa standziņu.
  4. Maisot pielej buljonu, citronu sulu, saldo krējumu un dažas minūtes pavāra.
  5. Pievieno sāli, piparus, kanēļa standziņu izņem.
  6. Mērcē iemaisa ziedkāpostu rozetes un zirnīšus un vēl pāris minūtes pasautē.
  7. Pēc vēlēšanas sautējumam var pievienot sagrieztu vārītu šķiņķi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni