Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ziedkāposti karija mērcē

2006. gada 3. augusts
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Ziedkāpostus sadala rozetēs un 7-10 minūtes vāra sālsūdenī.
2. Notecina.
3. Svietā apcep sasmalcinātos sīpolus, pārkaisa ar miltiem, kariju, turpinot cept, pievieno kanēļa standziņu.
4. Maisot pielej buljonu, citronu sulu, saldo krējumu un dažas minūtes pavāra.
5. Pievieno sāli, piparus, kanēļa standziņu izņem.
6. Mērcē iemaisa ziedkāpostu rozetes un zirnīšus un vēl pāris minūtes pasautē.
7. Pēc vēlēšanas sautējumam var pievienot sagrieztu vārītu šķiņķi.
Uz augšu