Biezpiena un rupjmaizes ola ar ananasiem un zemenem

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g. biezpiens vajpiena
  • 1 skele auglu rupjmaize
  • 1 edamk. cukurs
  • 20 g. vanilas cukurs
  • 100 g. kukuruzas parslas
  • 2 gab. olas
  • ½ gab. ananass
  • 250 g. zemenes
  • 20 g. pudercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu sablende, pievieno cukuru, vanilas cukuru, olu dzeltenumus un mazos kubinos sagrieztu rupjmaizi, liek ledusskapi, lai masa sastingst.
  2. Sadala vienadas pikas, veido olu formu un pane saputotas olu baltumos, tad kukuruzas parslas.
  3. Liek saldetava lai sastingst.
  4. Cep sakarseta liela ellas daudzuma lidz zeltainai garozinai un pasniedz ar plani sagrieztiem ananasiem un zemenem, kas apbertas ar pudercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti