Rudens kūkas

5 1

Sastāvdaļas

  • 50 g sviests
  • 1 ola
  • ½ tējk. vaniļas cukura
  • 1 gl. piena
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. citrona sulas
  • ½ kg miltu
  • 2 ēd.k. cukura
  • Pildījumam
  • 200 g bieza brūkleņu ievārījuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar cukuru un olu saputo.
  2. Miltus izsijā kopā ar cepamo pulveri uz dēļa, ietaisa vidū bedrīti, ieliek saputotu sviestu, citronu sulu, labi sajauc, pielej pienu, samīca mīklā, izrullē.
  3. Ar glāzi veido apaļas ripas, uzliek ievārījumu, pārklāj ar otru ripu, aizspiež malas un vāra taukos brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize