Raganu kumosi

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g sviests
  • 250 g cukura
  • 4 olas (dzeltenumi un baltumi atsevišķi)
  • 2 -3 gl. miltu
  • Rieksti
  • Vanilīns
  • Citronmiza
  • Dekorēšanai
  • Kaonservēti augļi
  • Ogas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olas dzeltenumus, sviestu un cukuru, pieliek miltus, garšvielas, samīca.
  2. Riekstus smalki sakapā.
  3. Olu baltumus saputo tā, lai tie tik tiko sāk putoties.
  4. Mīklu saveļ bumbiņās, iemērc saputotajā baltumā, apviļā riekstos, liek uz pannas un ar pirkstu katrā iespiež bedrīti.
  5. Kad raganu kumosi izcepušies šjās bedrītēs ieliek kādu augļu gabaliņu vai ogu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti