Viennozīmīgi - ķiploks ir tas garšaugs, kuru gatavojot izmantojam bieži, bet jāatzīst, tā aromāts, kas paliek uz rokām, naža un virtuves dēlīša nav īpaši tīkams. Kā no tā atbrīvoties?
Rokas un virtuves dēlītis bez ķiploku aromāta - kā?
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Talkā nāks svaiga citrona sula. Dažas piles uz rokām, dažas uz virtuves dēlīša un problēma atrisināta. Savukārt, uzlabot aromātu visā telpā vari uzkarsējot citrona miziņu mikroviļņu krāsnī minūti, izmantojot maksimālo jaudu un tad atverot durtiņas un ļaujot smaržai izplatīties virtuvē.
Avots: Sovkusom.ru