Bizpiena-sakultu baltumu torte

Sastāvdaļas

  • 300 g biezpiena
  • 300 g miltu
  • 300 g cukura
  • 3 olas
  • 1 riveta citrona mizina
  • ½ tejk. cepampulvera

Pagatavošana

60 min.
  1. Bloda samica biezpienu ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus, izmaisa.Pievieno miltus, rivetu citrona mizinu, cepampulveri.
  2. Cita bloda sakul olu baltumus stingras putas un iecila tos maisa.
  3. Maisijumu liek ar allu iziesta un miltiem izkaisita forma.Cep 170 gradu temperatura 30 min.
  4. Gatavu parkaisa ar pudercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi