Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Dārzeņu sautējums "Rudens veltes"

Dārzeņu sautējums "Rudens veltes"

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 svaigs, neliels ziedkāposts
  • 4 svaigi burkāni
  • 2 mazi kabači
  • 200 g konservētu zirnīšu (var arī svaigus vai saldētus)
  • 4-5 ēd. k. tomātu mērces
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Dārzeņus rūpīgi nomazgā. Baklažānus un kabačus sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Kabačus sagriež gabaliņos, burkānu gana plānās ripiņās, ziedkāpostus sadala rozetītēs.
  3. Nelielā sālsūdens daudzumā pirmos liek vārīties burkānus.
  4. Tad pievieno kabačus un ziedkāpostus.
  5. Kā pēdējos pievieno zirnīšus, kad pārējie dārzeņi gatavi, pavāra vēl 5 minūtes un ņem nost no uguns.
  6. Iemaisa dažas karotes tomātu mērces (var izmantot arī pastu), pievieno sāli un piparus pēc garšas. Samaisa, ļauj garšām savilkties un tad var pasniegt.

    Labu apetīti!
    Iemaisa dažas karotes tomātu mērces (var izmantot arī pastu)...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas