Dārzeņu sautējums "Rudens veltes"

4 1
Dārzeņu sautējums "Rudens veltes"
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 svaigs, neliels ziedkāposts
  • 4 svaigi burkāni
  • 2 mazi kabači
  • 200 g konservētu zirnīšu (var arī svaigus vai saldētus)
  • 4-5 ēd. k. tomātu mērces
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens

Pagatavošana

40 min.
  1. Dārzeņus rūpīgi nomazgā. Baklažānus un kabačus sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Kabačus sagriež gabaliņos, burkānu gana plānās ripiņās, ziedkāpostus sadala rozetītēs.
  3. Nelielā sālsūdens daudzumā pirmos liek vārīties burkānus.
  4. Tad pievieno kabačus un ziedkāpostus.
  5. Kā pēdējos pievieno zirnīšus, kad pārējie dārzeņi gatavi, pavāra vēl 5 minūtes un ņem nost no uguns.
  6. Iemaisa dažas karotes tomātu mērces (var izmantot arī pastu), pievieno sāli un piparus pēc garšas. Samaisa, ļauj garšām savilkties un tad var pasniegt.

    Labu apetīti!
    Iemaisa dažas karotes tomātu mērces (var izmantot arī pastu)...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni