Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sarkanå veġetarå biezzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 sarkanås paprikas
  • 2 lieli sarkanie sipoli
  • 4 daivinas k,iploka
  • 150 g sarkano lėcu
  • 1 l udens
  • Såls,pipari,timiåns
  • 3 lauru lapas
  • 2 ed.kar.ellas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ieslėdzam cepe'skrasni uz 180 C.Piparus sagrież uz pusėm un izn,em serdes, sarkanos sipolus nomizo, sagrież 6 dalås un kopa ar kiplokiem visas ådås liek uz cepespannas un nedaudz pårpilina ar olivellu un liek cepe°skråsni uz 30min, jeb kamėr pipariem åda såk burbulot.Tad nem årå un nedaudz atdzesė, un novelk pipariem ådu, bet kiplokus izspież no cietajam ådinåm.
  2. Pa to laiku uzvåra 1l udens, kopå ar lauru lapåm un pievieno lėcas un vara 15 min, jeb kamėr lėcas mikstas.Ja vajag ,var pieliet nedaudz vėl udeni,bet konsistencei jåbut biezai.
  3. Iznem lauru lapas, pievieno nomizotos pirarus, sipolus un kiplokus un sali un piparus pėc garsas un visu sablendere.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas