Sarkanå veġetarå biezzupa

Sastāvdaļas

  • 2 sarkanås paprikas
  • 2 lieli sarkanie sipoli
  • 4 daivinas k,iploka
  • 150 g sarkano lėcu
  • 1 l udens
  • Såls,pipari,timiåns
  • 3 lauru lapas
  • 2 ed.kar.ellas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ieslėdzam cepe'skrasni uz 180 C.Piparus sagrież uz pusėm un izn,em serdes, sarkanos sipolus nomizo, sagrież 6 dalås un kopa ar kiplokiem visas ådås liek uz cepespannas un nedaudz pårpilina ar olivellu un liek cepe°skråsni uz 30min, jeb kamėr pipariem åda såk burbulot.Tad nem årå un nedaudz atdzesė, un novelk pipariem ådu, bet kiplokus izspież no cietajam ådinåm.
  2. Pa to laiku uzvåra 1l udens, kopå ar lauru lapåm un pievieno lėcas un vara 15 min, jeb kamėr lėcas mikstas.Ja vajag ,var pieliet nedaudz vėl udeni,bet konsistencei jåbut biezai.
  3. Iznem lauru lapas, pievieno nomizotos pirarus, sipolus un kiplokus un sali un piparus pėc garsas un visu sablendere.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi