Šampinjonu sautējums ar sieru

Sastāvdaļas

  • 1 kg šampinjonu
  • 150 g siera
  • 1 tomāts
  • 200 g rīsu
  • 2 palieli sīpoli
  • 100 g žāvētas gaļas (var vārītu desu)
  • 100 g krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Vispirms smalki sagriež sīpolus un apcep, sagriež gaļu kubiciņos maziņos un arī apcep. Šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs, tad pannā sautē ūdenī, kad ūdens iztvaiko, pielej eļļu un apcep. Kad šampinjoni ir gatavi, pievieno apceptos sīpolus un gaļu. Smalki sagriezto tomātu (kubiciņos) pievieno un visu šo masu sautē krējumā.
  2. Katliņā ieber 200 g vārītu rīsu un pievieno visu pannas saturu, sautē minūtes 5, tad pieber rīvētu sieru. Visu kārtīgi izmaisa un sautējums ir gatavs.Protams, ir jāpievieno garšvielas kā kariju, citronpiparus u.t.t., bet tas pēc katra ieskatiem. :) Labu apetīti!! :)

Komentāri

elina 2012. gada 4. septembris 18:24
ka garso?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi