Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šampinjonu sautējums ar sieru

2006. gada 14. jūnijs
Foto: Liene Vingre
Pagatavošana
1 min
1. Vispirms smalki sagriež sīpolus un apcep, sagriež gaļu kubiciņos maziņos un arī apcep. Šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs, tad pannā sautē ūdenī, kad ūdens iztvaiko, pielej eļļu un apcep. Kad šampinjoni ir gatavi, pievieno apceptos sīpolus un gaļu. Smalki sagriezto tomātu (kubiciņos) pievieno un visu šo masu sautē krējumā.
2. Katliņā ieber 200 g vārītu rīsu un pievieno visu pannas saturu, sautē minūtes 5, tad pieber rīvētu sieru. Visu kārtīgi izmaisa un sautējums ir gatavs.Protams, ir jāpievieno garšvielas kā kariju, citronpiparus u.t.t., bet tas pēc katra ieskatiem. :) Labu apetīti!! :)
Uz augšu