Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas un dārzeņu sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa - 200 g
  • Augu eļļa - 20 g
  • Zaļumi (dilles, pētersīļi) - 20 g
  • Ķiploki - 5 g
  • Tomāti - 100 g
  • Sīpoli - 70 g
  • Kartupeļi - 150 g
  • Kviešu milti - 12 g
  • Sviests - 10 g
  • Brendijs - 20 gsāls, garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Plāni sagriež fileju un apcep ne ilgāk par 2 minūtēm. Atsevišķi apcep sīpolus, tomātus un pievieno ķiplokus. To visu pārlej ar brendiju. Tiek pasniegts kārtās: kartupeļi, pa virsu gaļa, tas viss pārsegts ar dārzeņu masu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas