Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Garnele tunelī

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 200 g uzbriedinātu apaļo olu nūdeļu (Hokkien Mē)
  • 50 g cūkas ādiņas ar speķi
  • 50 g cūkgaļas šķiņķa
  • Eļļa
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Baltie pipari
  • 1 kausiņš vistas buljona
  • 3 vidēja lieluma tīģergarneles
  • 20 g šampinjonu
  • 50 g Ķīnas kāposta
  • 1 tējk. austeru mērces
  • 1 tējk. tumšās sojas mērces
  • Sezama eļļa
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Olu nūdeles mērcē karstā ūdenī apmēram 30 minūtes.
  2. Pannā apcep mazos gabaliņos sagrieztu cūkas ādiņu ar nelielu speķa kārtiņu, līdz ādiņa kļūst kraukšķīga un speķis iztecējis.
  3. Eļļā apcep plānās šķēlītēs sagrieztu cūkas šķiņķi.
  4. Saceptajam šķiņķim pievieno pārējās sastāvdaļas: sasmalcinātu ķiploku, piparus, buljonu, uzbriedinātas nūdeles, tīģergarneles, sagrieztus šampinjonus un Ķīnas kāpostu, austeru mērci, tumšo sojas mērci un nedaudz sezama eļļas.
  5. Sautē apmēram 10 minūtes un biezina ar nelielā daudzumā ūdens izšķīdinātu kartupeļu cieti, pievieno sagrauzdēto cūkas ādiņu.
  6. Pasniedz zupas šķīvī vai bļodā, dekorējot ar zaļumiem.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas