Garnele tunelī

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 200 g uzbriedinātu apaļo olu nūdeļu (Hokkien Mē)
  • 50 g cūkas ādiņas ar speķi
  • 50 g cūkgaļas šķiņķa
  • Eļļa
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Baltie pipari
  • 1 kausiņš vistas buljona
  • 3 vidēja lieluma tīģergarneles
  • 20 g šampinjonu
  • 50 g Ķīnas kāposta
  • 1 tējk. austeru mērces
  • 1 tējk. tumšās sojas mērces
  • Sezama eļļa
  • 1 tējk. kartupeļu cietes

Pagatavošana

50 min.
  1. Olu nūdeles mērcē karstā ūdenī apmēram 30 minūtes.
  2. Pannā apcep mazos gabaliņos sagrieztu cūkas ādiņu ar nelielu speķa kārtiņu, līdz ādiņa kļūst kraukšķīga un speķis iztecējis.
  3. Eļļā apcep plānās šķēlītēs sagrieztu cūkas šķiņķi.
  4. Saceptajam šķiņķim pievieno pārējās sastāvdaļas: sasmalcinātu ķiploku, piparus, buljonu, uzbriedinātas nūdeles, tīģergarneles, sagrieztus šampinjonus un Ķīnas kāpostu, austeru mērci, tumšo sojas mērci un nedaudz sezama eļļas.
  5. Sautē apmēram 10 minūtes un biezina ar nelielā daudzumā ūdens izšķīdinātu kartupeļu cieti, pievieno sagrauzdēto cūkas ādiņu.
  6. Pasniedz zupas šķīvī vai bļodā, dekorējot ar zaļumiem.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi