Viltotie kāpostu tīteņi 2

Sastāvdaļas

  • 200 g.rīsi
  • 300 g. maltas gaļas
  • 500 g. svaigu kāpostu
  • 5 -6 gb.burkāni
  • 1 -2 sīpoli
  • 200 g. tomātu mērce
  • Garšvielas, eļla apcepšanai

Pagatavošana

80 min.
  1. Burkānus sagriež ripiņās un apcep sautējamā pannā, pievieno strēmelēs sagrieztus kāpostu un vēl drusku pacep, pievieno garšvielas, nedaudz ūdeni un liek sautēt līdz mīksti.
  2. malto gaļu ar sīpoliem apcep un pievieno kāpostiem.
  3. Rīsus pavāra apm. 15 minūtes, noskalo un pievieno kāpostiem kad tie ir mīksti.
  4. pieliek tomātu mērci un vēl mazliet pasautē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi