Sastāvdaļas
- 350 g rabarberu
- 250 g auzu pārslu
- 6 olas
- 1 glāze/s cukura
- Olu dzeltenumus puto ar pusi cukura, pievieno auzu pārslas, uz sakņu rīves sarīvētus rabarberus vai samaltus un iecilā ar atlikušo cukuru saputotu olu baltumus.
- Visu uzmanīgi samaisa.
- Masu liek sagatavotā veidnē.
-
Cep cepeškrāsnī 180 grādos temperatūrā apmēram 40 minūtes.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
2010. gada 22. jūnijs 23:55
vienkārša bet laba kūka. vienīgi man kaut kā tos rabarberus neizdevās sarīvēt, tāpēc sagriezu sīkos gabaliņos un rezultāts tā pat sanāca labs :)
2009. gada 17. jūnijs 22:24
Riktīgi garšīga kūka man sanāca. Es gan cepu uz pannas, jo nav cepeškrāsns, bet tik un tā ļoti garšīgi ātri un viegli pagatavojama lieta.
Pievienot komentāru
Konditoreja un maize
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

Garšīgai pirmssvētku nedēļai: saplāno savu ēdienkarti

Plānās brokastu pankūkas: receptes ideālai svētdienai!

12 sātīgi un sildoši sautējumi aukstajām dienām

Auzu pārslas rīta cēlienam: 6 receptes iedvesmai
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2381 skatījumi -
Labākā soļanka
2097 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
2049 skatījumi -
Cūkgaļas cepetis sīpolu - sinepju marinādē
2042 skatījumi -
Neparastās vistas filejas kotletes
1591 skatījumi -
Cūkgaļas gabaliņi krāsnī no Skaidrā
1580 skatījumi -
Vistas stilbiņi krējumā ar ķiploku, sinepēm un citronu
1537 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1533 skatījumi
Komentāri