Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Biezzupa no kabačiem un pupiņām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kabači
  • 100 g pupiņu pākstis
  • 1 sīpols
  • 3 ēd.k. miltu
  • 0.5 l saldā krējuma
  • 50 g margarīna
  • 1 olas dzeltenuma
  • Zaļumi
  • 300 g ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kabačus notīra, sagriež plānās šķēlītēs, pievieno sagrieztus sīpolus, margarīnu un sautē.
  2. Izberž caur sietu, pievieno vērdošu ūdeni, ¾ l krējuma, kas sakults ar nedaudz apceptiem miltiem.
  3. Pupiņu pākstis sagriež rombos, novāra sālsūdenī.
  4. Olas dzeltenumus sakuļ ar atlikušo krējumu un pievieno nedaudz atdzesētai zupai.
  5. Pirms pasniegšanas biezzupai pievieno novārītas pupiņu pākstis.
  6. Pie zupas var pasniegt apgraudzdētu maizi ar sieru.
Receptes.lv Iesaka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas