Biezzupa no kabačiem un pupiņām

Sastāvdaļas

  • 2 kabači
  • 100 g pupiņu pākstis
  • 1 sīpols
  • 3 ēd.k. miltu
  • 0.5 l saldā krējuma
  • 50 g margarīna
  • 1 olas dzeltenuma
  • Zaļumi
  • 300 g ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Kabačus notīra, sagriež plānās šķēlītēs, pievieno sagrieztus sīpolus, margarīnu un sautē.
  2. Izberž caur sietu, pievieno vērdošu ūdeni, ¾ l krējuma, kas sakults ar nedaudz apceptiem miltiem.
  3. Pupiņu pākstis sagriež rombos, novāra sālsūdenī.
  4. Olas dzeltenumus sakuļ ar atlikušo krējumu un pievieno nedaudz atdzesētai zupai.
  5. Pirms pasniegšanas biezzupai pievieno novārītas pupiņu pākstis.
  6. Pie zupas var pasniegt apgraudzdētu maizi ar sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi