Olu maizītes siera mērcē

Sastāvdaļas

  • 8 baltmaizes šķēles
  • Sviests
  • Vārītas olas
  • Siera mērcei
  • 3 ēd.k. sviesta
  • 2 ēd.k. kviešu miltu
  • 2 gl. piena
  • Sāls
  • 50 g siera(čedaras)
  • Citronskābe
  • ½ ēd.k. tomātu biezeņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Baltmaizes šķēles apcep sviestā, uz katras uzliek cieti vārītas olas pusīti, sakārto traukā un pārlej ar karstu siera mērci.
  2. Sviestu izkausē pievieno miltus, izkarsē, atšķaida ar pienu, pieliek sāli un 5 minūtes pavāra.
  3. Pēc tam pievieno rīvētu sieru, šķipsniņa citronskābes un tomātu biezeņa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi