Pikantās olasi

Sastāvdaļas

  • 250 g sīpolu
  • 250 g tomātu
  • 2 āboli
  • 1 mārrutks
  • 100 g speķa
  • Naža gals paprikas
  • Sāls un cukurs pēc garšas
  • 6 -8 vārītas olas
  • 1 glāze skāba krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Smalki sagrieztus sīpolus, speķi, tomātus, ābolus un mārrutkus sautē uz lēnas uguns ½ stundas un izberž caur sietu, pievieno papriku, atdzesē. Atdzisušai masai pieliek krējumu, sajauc un pārlej olām, kuras iepriekš pārgriež uz pusēm un sakārto traukā

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi