Saldā ābolu omletei

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 5 tējkarotes cukura
  • 5 ēdamkarotes piena
  • Sāls
  • 5 ēdamkarotes ābolu marmelādes
  • 1 ēdamkarote sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas ar cukuru sakuļ, pielej saldu pienu, pieliek sāli, labi sajauc. Lej pa daļām uz pannas, lai izceptu 5-6 omletes. Izceptām omletēm uzliek pa karotei marmelādes, saloka, pārkaisa ar pūdercukuru, pasniedz karstas ar ievārījumu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi