Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Idealais svētku galdsi

2006. gada 24. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Ar garšvielu maisījumu ierīvējiet cāli un atstājiet uz 2—3 stundām vai vairāk. Šampinjonus un pistācijas riekstus sasmalciniet, pievienojiet aknu pastēti un rīvmaizi, visu samaisiet un sapildiet cāli. Pildījuma vietu aizšujiet ar kokvilnas diegu. Piesieniet spārnus un stilbus. Cāli pārziediet ar eļļu, ielieciet cepeškrāsni 180 grādu temperatūrā ar muguriņu uz leju un foliju virsū. Pēc 40 minūtēm noņemiet foliju, otrreiz aplejiet cāli ar eļļu un cepiet, kamēr tas kļūst zeltaini brūns (aptuveni 10 minūtes). Pasniedziet ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.
Uz augšu