Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Idealais svētku galdsi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cālis, vistas aknu pastēte — 1 paciņa, šampinjoni — 100 g, pistācijas rieksti — 50 g, garšvielas: sāls, malti baltie pipari, malta sarkanā paprika; rīvmaize — 3 ēd. k., eļļa — 2 ēd. k
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar garšvielu maisījumu ierīvējiet cāli un atstājiet uz 2—3 stundām vai vairāk. Šampinjonus un pistācijas riekstus sasmalciniet, pievienojiet aknu pastēti un rīvmaizi, visu samaisiet un sapildiet cāli. Pildījuma vietu aizšujiet ar kokvilnas diegu. Piesieniet spārnus un stilbus. Cāli pārziediet ar eļļu, ielieciet cepeškrāsni 180 grādu temperatūrā ar muguriņu uz leju un foliju virsū. Pēc 40 minūtēm noņemiet foliju, otrreiz aplejiet cāli ar eļļu un cepiet, kamēr tas kļūst zeltaini brūns (aptuveni 10 minūtes). Pasniedziet ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pankūkas "komm morgen wieder"

Pankūkas "komm morgen wieder"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas