Idealais svētku galdsi

Sastāvdaļas

  • Cālis, vistas aknu pastēte — 1 paciņa, šampinjoni — 100 g, pistācijas rieksti — 50 g, garšvielas: sāls, malti baltie pipari, malta sarkanā paprika; rīvmaize — 3 ēd. k., eļļa — 2 ēd. k

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar garšvielu maisījumu ierīvējiet cāli un atstājiet uz 2—3 stundām vai vairāk. Šampinjonus un pistācijas riekstus sasmalciniet, pievienojiet aknu pastēti un rīvmaizi, visu samaisiet un sapildiet cāli. Pildījuma vietu aizšujiet ar kokvilnas diegu. Piesieniet spārnus un stilbus. Cāli pārziediet ar eļļu, ielieciet cepeškrāsni 180 grādu temperatūrā ar muguriņu uz leju un foliju virsū. Pēc 40 minūtēm noņemiet foliju, otrreiz aplejiet cāli ar eļļu un cepiet, kamēr tas kļūst zeltaini brūns (aptuveni 10 minūtes). Pasniedziet ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi