Vīna cepumi

Sastāvdaļas

  • 250 g margarīna
  • 2 gl. miltu
  • 7 ēd.k. vīna (pēc izvēles)

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīkstu margarīnu sajauc ar miltiem un vīnu.
  2. Var izmantot jebkuru vīnu, bet no sarkanvīna cepumi iznāk aromātiskāki.
  3. Mīklu 4 stundas tur ledusskapī.
  4. Izrullē plānu plāksni.
  5. Izspiež ar glāzi ripiņas un ar mazāku - vidiņus.
  6. Cep dzeltenīgus.
  7. Karstus apvārta pūdercukurā, kam pievienots vanilīns.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi