Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Gotiņkonfektesi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Bundžiņa iebiezināta piena ar cukuru
  • Nepieciešams
  • Katliņš ar ūdeni, kas pārņem piena bundžiņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņemam katliņu, ielejam ūdeni un ieliekam ūdenī neatvērtu iebiezinātā piena bundžiņu. Liekam katliņu uz gāzes plīts vai kāda nu kuram tā sildāmierīce ir, un pēc uzvārīšanās vāram 2 (labāk pat 3) stundas uz lēnas uguns, pa laikam uzmanot, vai nav iztvaikojis ūdens, nepieciešamības gadījumā papildinot tā, lai ūdens nosegtu bunžiņu. Pēc vārīšanas bundžiņu atdzesē (ieliekot aukstā ūdenī - neatvērtu
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas