Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grilēta jūras ķemmīte ar bekonā ceptu anšovu briošu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 porciji
  • 1 jūras ķemmīte
  • 20 g olīveļļas
  • Garšvielas
  • Brioša maize
  • 45 g siera Cream cheese (70%)
  • 5 g anšovu
  • 4 g bazilika
  • 10 g bekona maizes ietīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Jūras ķemmīti izņem no gliemežvāka, nomazgā, pārber ar garšvielām un pārlej ar olīveļļu.
  2. No brioša ar formiņu izspied cilindrus jūras ķemmītes lielumā, pārgriez uz pusēm un vidū iesmērē anšovu, krēma siera un bazilika masu. Maizi saliec kopā un ietin bekonā.
  3. Cep karstā cepeškrāsnī 3 minūtes.
  4. Tai virsū liec jūras ķemmīti, kas grilēta 4 minūtes uz vidēji karsta grila.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas