Grilēta jūras ķemmīte ar bekonā ceptu anšovu briošu

Sastāvdaļas

  • 1 porciji
  • 1 jūras ķemmīte
  • 20 g olīveļļas
  • Garšvielas
  • Brioša maize
  • 45 g siera Cream cheese (70%)
  • 5 g anšovu
  • 4 g bazilika
  • 10 g bekona maizes ietīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Jūras ķemmīti izņem no gliemežvāka, nomazgā, pārber ar garšvielām un pārlej ar olīveļļu.
  2. No brioša ar formiņu izspied cilindrus jūras ķemmītes lielumā, pārgriez uz pusēm un vidū iesmērē anšovu, krēma siera un bazilika masu. Maizi saliec kopā un ietin bekonā.
  3. Cep karstā cepeškrāsnī 3 minūtes.
  4. Tai virsū liec jūras ķemmīti, kas grilēta 4 minūtes uz vidēji karsta grila.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi