Laša fileja ar gailenēm

Sastāvdaļas

  • 600 g Laša fileja
  • 200 g Gailenes
  • 100 g Balzāmetiķis
  • 2 ēd.k. Brūnais cukurs
  • 1 gl. Apelsīnu sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Laša fileju marinē sulā, balzametiķī, sālī un cukurā 1 dienu.
  2. Izņem no marinādes un cep uz pannas no abām pusēm.
  3. Marinādi labi novāra, pievieno gailenes, sutina 5 minūtes un pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi