Pangasija baltvīnā

Sastāvdaļas

  • 180 g Pangasija
  • Sāls pēc garšas
  • Čurkstošā forele (garšviela) pēc garšas
  • 20 g Citrons
  • 50 g Sīpoli
  • 30 g Baltvīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Filejai uzber nedaudz sāli un čurkstošās foreles garšvielu.
  2. Liek cepties sakarsētās taukvielās no abām pusēm.
  3. Blakus apcep sīpolu gredzenus, pārlej baltvīnu izkarsē un nogatavina, pasniedzot pārkaisa ar sezama sēkliņām, labi garšo ar raibajiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi