Svaigu dārzeņu ar mājas sieruiii

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Burkāni 70 g
  • Kāļi 80 g
  • Melnie rutki 60 g
  • Cukurs
  • Sarkanā paprika 100 g
  • Selerijas sakne 80 g
  • Pētersīļa sakne 40 g
  • Mājas siers 300 g
  • Mērcei
  • Ķiploki 2 - 4 daiviņas
  • Krējums vai "Bio-Lakto" 300 g
  • Dilles 20 g
  • Pētersīļu zaļumi 20 g
  • Medus 20 g
  • Sāls
  • Citrons 1 gb

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakņu dārzeņus nomazgā, notīra, sarīvē uz dārzeņu rīves skaidiņās.
  2. Sarīvētus melnos rutkus ieliek bļodiņā, pārkaisa ar cukuru, bļodiņai uzliek vāku, sakrata un atstāj uz 30 min. - tā var mazināt rutku sīvumu.
  3. Paprikai izņem sēklotni un sagriež sloksnītēs vai gredzenos.
  4. Mērci gatavo no krējuma vai no kāda cita skābpiena produkta, pievienojot sīki sakapātus ķiplokus, zaļumus, citrona sulu, medu, nedaudz sāls, ja vajadzīgs.
  5. Burkānus sajauc ar mājas sieru un liek lēzenā salātu traukā gar malām.
  6. Salātu trauka vidū liek ar mērci sajauktus rutkus, pētersīļus, seleriju.
  7. Beigās uzliek papriku, kāļus un zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi