Pupinsalati zivs horoskopam

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 75 g pupiņas, 20 g burkānu, 15 g pētersīļu sakņu, 10 g augu eļļa, 4 g etiķa, 25 g olīvu, 3 g zaļumu, sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Baltās pupiņas uz pāris stundām iemērc siltā ūdenī, tad ūdeni nolej, uzlej aukstu ūdeni un uz lēnas uguns vāra. Kad pupiņas pavārījušās, pieliek sīpolus, pētersīļus, burkānus un vāra, līdz visas sastāvdaļas ir mīkstas. Ātri nokāš lieko šķidrumu, pieliek sāli, pielej ar augu eļļu sajauktu etiķi. Beigās pievieno sasmalcinātas olīvas.
  2. Kārto salātu traukā un rotā ar sīpolu gredzeniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi