Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Apelsīnu sulas tēja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 apelsīni
  • Puse kanēļa standziņas
  • 4 krustnagliņas
  • 3 ēdamkarotes beramās tējas vai 3 tējas maisiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ievietojiet 4 krustnagliņas notīrītā apelsīnā. Iemērciet apelsīnu un pusi kanēļa standziņas litrā ūdens un uzvāriet.
  2. Ļaujiet ievilkties 15 minūtes.
  3. Nokāsiet ūdeni un pievienojiet 3 ēdamkarotes (12 gramus) beramās tējas tējas filtrā, vai iemērciet trīs tējas maisiņus un ļaujiet ievilkties 5 minūtes.
  4. Izņemiet tējas filtru vai tējas maisiņus. Sadaliet otru apelsīnu uz pusēm.
  5. Sagrieziet vienu pusi plānās šķēlītēs. Izspiediet sulu no atlikušā trešā apelsīna, izkāsiet to un pievienojiet tējai.
  6. Pievienojiet 2 apelsīnu šķēlītes katrai glāzei un pasniedziet karstu.
  7. Saldiniet pēc garšas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas