Apelsīnu sulas tēja

Sastāvdaļas

  • 3 apelsīni
  • Puse kanēļa standziņas
  • 4 krustnagliņas
  • 3 ēdamkarotes beramās tējas vai 3 tējas maisiņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Ievietojiet 4 krustnagliņas notīrītā apelsīnā. Iemērciet apelsīnu un pusi kanēļa standziņas litrā ūdens un uzvāriet.
  2. Ļaujiet ievilkties 15 minūtes.
  3. Nokāsiet ūdeni un pievienojiet 3 ēdamkarotes (12 gramus) beramās tējas tējas filtrā, vai iemērciet trīs tējas maisiņus un ļaujiet ievilkties 5 minūtes.
  4. Izņemiet tējas filtru vai tējas maisiņus. Sadaliet otru apelsīnu uz pusēm.
  5. Sagrieziet vienu pusi plānās šķēlītēs. Izspiediet sulu no atlikušā trešā apelsīna, izkāsiet to un pievienojiet tējai.
  6. Pievienojiet 2 apelsīnu šķēlītes katrai glāzei un pasniedziet karstu.
  7. Saldiniet pēc garšas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi