Sākums > Receptes > Dzērieni

Apelsīnu sulas tēja

2006. gada 20. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Ievietojiet 4 krustnagliņas notīrītā apelsīnā. Iemērciet apelsīnu un pusi kanēļa standziņas litrā ūdens un uzvāriet.
2. Ļaujiet ievilkties 15 minūtes.
3. Nokāsiet ūdeni un pievienojiet 3 ēdamkarotes (12 gramus) beramās tējas tējas filtrā, vai iemērciet trīs tējas maisiņus un ļaujiet ievilkties 5 minūtes.
4. Izņemiet tējas filtru vai tējas maisiņus. Sadaliet otru apelsīnu uz pusēm.
5. Sagrieziet vienu pusi plānās šķēlītēs. Izspiediet sulu no atlikušā trešā apelsīna, izkāsiet to un pievienojiet tējai.
6. Pievienojiet 2 apelsīnu šķēlītes katrai glāzei un pasniedziet karstu.
7. Saldiniet pēc garšas.
Uz augšu