Befstrogovs

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa 150gr
  • Tauki
  • Ūdens vai buljons 100gr
  • Sīpoli
  • Tomātu biezenis
  • Milti
  • Skābs krējums
  • Sarkanie pipari(paprika)
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež 1-2 cm biezās šķēlēs. Šķēles ar gaļas āmuru izdauza un sagriež sloksnēs. Gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas novārijumu vai buljonu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, tomātu biezeni, sāli, sarkanos piparus, sautē. Beidzot pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un sautē līdz gaļa gatava. pasniedz ar kartupeļiem un skābētiem, vai merinētiem gurķišiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi