Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Speķa piradzini

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai: 1000 g miltu
  • 200 g sviests vai margarīns
  • 30 g raugs
  • ½ l piena
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 600 g žāvēta speķa
  • 2 gb sīpoli
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Speķi sīki sakapā ar sīpoliem, pieliek piparus.
  2. Gatavo rauga mīklu. Mīklu izveltnē, uzliek sagatavoto speķi, pārklāj ar mīklu. Virs katras speķa piciņas ar glāzi nospiež pīrādziņu, uzraudzē, pārziež ar olu un cep apm. 15 – 20 min. 210 - 220 °C temperatūrā.
  3. Pildījumam speķi sagriež mazos, četrstūrainos gabaliņos, pievieno sasmalcinātu sīpolu, piparus, cukuru un ķimenes pēc garšas. Ja vēlas, speķi ar sīpoliem var viegli apcept
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas