Maltās galas piradziņi

Sastāvdaļas

  • 1 paka sausā rauga mīklas maisījums
  • Eļļa
  • 250 gr silta ūdens
  • Pildījumam
  • 300 gr. maltās gaļas
  • 1 mazs sīpols

Pagatavošana

60 min.
  1. Taisa rauga mīklu, īpašu vērību jāpieliek mīklas mīcīšanai, jo tik tiešām mīklai jālīp no pirkstiem gala rezultātā nost. To noliek siltaa vietaa uz 40 min uzrūgt. Tad taisa pildījumu, vispirms uz pannas uzlej bikuc eļļas, sacep sasmalcinātu sīpolu un malto gaļu. Tad taisa pīrādziņus, liek jamos pildījumu kārto uz pannas, kas paarkaisiita ar miltiem (tad neieziež pannu ar taukvielaam), pīrādziņus pārziež ar sakultu olu. Cep apm 20 min.

Komentāri

Krissha 2010. gada 11. oktobris 13:50
Vai tas ir domāts uz plīts vai cepeškrāsnī???
Anda 2009. gada 20. decembris 11:49
Vai kāds var pateikt konkrētāk ar kādu olu?
Vai veselu, bai olas baltumu vai tieši dzelenumu jāpārziež pīrāgi.
Paldies.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi