Siera crostini

2006. gada 19. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1. Noskalo tomātus, papriku un fenheli.
2. No paprikas izņem sēklas.
3. Dārzeņus sagriež mazos kubiņos.
4. Liek dziļā traukā.
5. Gatavo mērci no citrona sulas, eļļas, balzāma vīna etiķa, sasmalcināta ķiploku , sāls un pipariem.
6. Pārlej dārzeņiem.
7. Viegli apgrauzdē maizītes.
8. Uz maizītēm liek bazilika lapiņas.
9. Brinzu sagriež šķēlītēs un kārto uz baziliku.
10. Pārkaisa ar rīvētu sieru.
11. Liek uz plāts.
12. Izmantojam cepamo papīru.
13. Cep cepeškrāsnī 225 grādu temperatūrā apmēram 5 minūtes.
14. Gatavas siera crostini pārkaisa ar dārzeņu maisījumu.
15. Pasniedz.
Uz augšu