Siera crostini

Sastāvdaļas

  • 3 vidēji tomāti
  • 1 dzeltena paprika
  • 200 g fenheļa sīpola
  • 1 ēd.k citronu sulas
  • 3 ēd.k. eļļas
  • 1 ēd.k. balzāma vīna etiķa
  • 1 ķiploka daiviņa
  • ¼ tējk. sāls un pipari
  • 4 baltmaizes šķēles
  • 8 bazilika lapiņas
  • 200 g brinzas vai fetas siera
  • 2 -3 ēd.k. rīvēta stipra siera

Pagatavošana

25 min.
  1. Noskalo tomātus, papriku un fenheli.
  2. No paprikas izņem sēklas.
  3. Dārzeņus sagriež mazos kubiņos.
  4. Liek dziļā traukā.
  5. Gatavo mērci no citrona sulas, eļļas, balzāma vīna etiķa, sasmalcināta ķiploku , sāls un pipariem.
  6. Pārlej dārzeņiem.
  7. Viegli apgrauzdē maizītes.
  8. Uz maizītēm liek bazilika lapiņas.
  9. Brinzu sagriež šķēlītēs un kārto uz baziliku.
  10. Pārkaisa ar rīvētu sieru.
  11. Liek uz plāts.
  12. Izmantojam cepamo papīru.
  13. Cep cepeškrāsnī 225 grādu temperatūrā apmēram 5 minūtes.
  14. Gatavas siera crostini pārkaisa ar dārzeņu maisījumu.
  15. Pasniedz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi