Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Siera crostini

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vidēji tomāti
  • 1 dzeltena paprika
  • 200 g fenheļa sīpola
  • 1 ēd.k citronu sulas
  • 3 ēd.k. eļļas
  • 1 ēd.k. balzāma vīna etiķa
  • 1 ķiploka daiviņa
  • ¼ tējk. sāls un pipari
  • 4 baltmaizes šķēles
  • 8 bazilika lapiņas
  • 200 g brinzas vai fetas siera
  • 2 -3 ēd.k. rīvēta stipra siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Noskalo tomātus, papriku un fenheli.
  2. No paprikas izņem sēklas.
  3. Dārzeņus sagriež mazos kubiņos.
  4. Liek dziļā traukā.
  5. Gatavo mērci no citrona sulas, eļļas, balzāma vīna etiķa, sasmalcināta ķiploku , sāls un pipariem.
  6. Pārlej dārzeņiem.
  7. Viegli apgrauzdē maizītes.
  8. Uz maizītēm liek bazilika lapiņas.
  9. Brinzu sagriež šķēlītēs un kārto uz baziliku.
  10. Pārkaisa ar rīvētu sieru.
  11. Liek uz plāts.
  12. Izmantojam cepamo papīru.
  13. Cep cepeškrāsnī 225 grādu temperatūrā apmēram 5 minūtes.
  14. Gatavas siera crostini pārkaisa ar dārzeņu maisījumu.
  15. Pasniedz.
Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas