Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepti rīsi ar sieru 2

2006. gada 19. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Sakuļ olu un viegli apcep, saspaidot maziņos kriksīšos, noliek malā
2. glāzi zaļo zirnīšu pāris minūtes apcep kopā ar pusglāzi sakapātu sīpolloku (noteikti lokus, parasts siipols neder!), noliek malā
3. apm. 2 glāzes rīsu - izvaara gandriiz miikstus un noskalo aukstā ūdenī.
4. Liek rīsus, olas krikšus, zirnīšus un sīpollokus pannā un uz mazas uguns maisot pacepina minūtes 5, pievienojot dažas karotes (pēc garšas) labas gaišās sojas meerces, iesaku Kikkoman. Sāli nekam nelikt, sojas mērce būs sāļa jau.
5. ** pēc vēlēšanās: var maziņos kriksīšos sagrieztu žāvētu gaļu (bacon) apcept un pievienot šim pasākumam, tas to padara no piedevām par pamatēdienu
Uz augšu