Cepti rīsi ar sieru 2

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 1 glāze saldēto zaļo zirnīšu
  • ½ glāzi sīpolloku
  • 2 gl. rīsu
  • 2 ēd. karotes gaišās sojas mērces

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakuļ olu un viegli apcep, saspaidot maziņos kriksīšos, noliek malā
  2. glāzi zaļo zirnīšu pāris minūtes apcep kopā ar pusglāzi sakapātu sīpolloku (noteikti lokus, parasts siipols neder!), noliek malā
  3. apm. 2 glāzes rīsu - izvaara gandriiz miikstus un noskalo aukstā ūdenī.
  4. Liek rīsus, olas krikšus, zirnīšus un sīpollokus pannā un uz mazas uguns maisot pacepina minūtes 5, pievienojot dažas karotes (pēc garšas) labas gaišās sojas meerces, iesaku Kikkoman. Sāli nekam nelikt, sojas mērce būs sāļa jau.
  5. ** pēc vēlēšanās: var maziņos kriksīšos sagrieztu žāvētu gaļu (bacon) apcept un pievienot šim pasākumam, tas to padara no piedevām par pamatēdienu

Komentāri

Andris 2016. gada 17. septembris 17:04
Un kur tad siers?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi