Cietās piparkūkas 2

Sastāvdaļas

  • 2.5 kg kviešu miltu
  • 0.5 kg sīrupa vai medus
  • 600 g cukura
  • 300 g margarīna
  • 300 g sviesta
  • 3 olas
  • 35 g koriandra
  • 15 graudiņi kardamona
  • 2 tējk. kanēļa
  • 15 krustnagliņas
  • 2 muskatrieksti
  • 6 apelsīnu miziņas
  • 1 -2 tējk. Ingvera
  • Smaržīgie pipari
  • 2 paciņas cepamā pulvera

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīrupu, cukuru un taukvielas uzvāra, stipri kuļot piejauc apm. 1/3 miltu un maisot atdzesē (noteikti!). Piejauc sasmalcinātās garšvielas, olas, pārējos miltu, cepamo pulveri, liek uz dēļa mīca, kamēr mīkla gluda un spīdīga. Izveltnē, izspiež figūriņas, cep mērenā siltumā un pēc izņemšanas no plīts pārklāj ar sakultu olu baltumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi