Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ātrais sacepums ar brētliņām

2006. gada 19. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
30 min
1. Nomizo sīpolus. Sasmalcina
2. Pusi no sīpoliem liek ietaukotā cepamā traukā.
3. Pārlej ar brētliņu marinādi.
4. Pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus un brētliņu gabaliņus.
5. Lielā asaka no brētliņiem ir jāizņem.
6. Pārkaisa ar atlikušajiem sīpoliem.
7. Saputo olas, pienu un otru brētliņu marinādes daudzumu.
8. Pārlej sacepumam.
9. Cep cepeškrāsnī 225 grādos temperatūrā apmēram 20 minūtes.
10. Sacepumu pasniedz ar rudzu maizi un jauktiem salātiem.
Uz augšu