Citronu mērce 2

Sastāvdaļas

  • 50 g sviesta
  • 3 olas dzeltenumi
  • 8 ēdamkarotes krējuma
  • Sāls
  • Cukurs
  • Citronu sula no ½ citrona un samalta miza
  • 2 ēdamkarotes svaigu smalki sagrieztu pētersīļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsējiet sviestu, kamēr tas ir izkusis, tad pievienojiet sakultus olu dzeltenumus un krējumu. Garšai pievienojiet sāli un cukuru. Tad ļaujiet mērcei sabiezēt, vārot uz lēnas uguns un pievienojiet citronu sulu un samaltu citronu mizu. Visbeidzot, iemaisiet sasmalcinātos pētersīļus. Pasniedziet karstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi