Soļanka44

Sastāvdaļas

  • Lielopa gaļa
  • Gurķi marinēti(sālīti)
  • Sīpoli
  • Burkāni
  • Kečups
  • Ķiploks
  • Dilles
  • Lociņi
  • Milti
  • Garšvielas pēc patikas

Pagatavošana

1 min.
  1. Produktu svars un daudzums atkarīgs no katla tilpuma(bet sīpoli un burkāni neko neskādē arī vairumā,gurķi tāpat)( uz 5 litru katlu kādi seši - septiņi lieli sīpoli,pieci burkāni,gurķi kādi pieci - seši,gaļa kādi 500.gr.,1.kečupa pudele)
  2. Pirmo uz pannas apcep gaļu smuki brūnu,tad liek klāt sīpolus-sacep,vēlāk burkānus-sacep pēdējos sacepina ar visu iepriekš minēto kopā gurķus, brīsniņu mazu,tad pieliek kečupu atkal apcepina,pēdējo liek nedaudz miltus kas ir ietumešanai samaisa sacepina(visa padarišana līdz šim brīdim notiek pannā, vēlams dziļajā) Ņem katlu ielej nedaudz verdoša udens un tajā iegaž pannas saturu,tad no krāna ielej udeni uz aci cik grib biezu un daudz,vāra lēnu garu maisot, lai miltus nepievek pie katla dibena.Kad ir mīksta gaļa iespiež ķiplociņu un uzber dilles ar lociņiem.Tad samaisa un izslēdz gāzi ļauj ķiplociņam ievilkties pāris minūtes un ēd ar krējumu un baltmaizi

Komentāri

vita 2011. gada 9. septembris 15:42
stulba recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi