Soļanka44

2006. gada 19. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Produktu svars un daudzums atkarīgs no katla tilpuma(bet sīpoli un burkāni neko neskādē arī vairumā,gurķi tāpat)( uz 5 litru katlu kādi seši - septiņi lieli sīpoli,pieci burkāni,gurķi kādi pieci - seši,gaļa kādi 500.gr.,1.kečupa pudele)
2. Pirmo uz pannas apcep gaļu smuki brūnu,tad liek klāt sīpolus-sacep,vēlāk burkānus-sacep pēdējos sacepina ar visu iepriekš minēto kopā gurķus, brīsniņu mazu,tad pieliek kečupu atkal apcepina,pēdējo liek nedaudz miltus kas ir ietumešanai samaisa sacepina(visa padarišana līdz šim brīdim notiek pannā, vēlams dziļajā) Ņem katlu ielej nedaudz verdoša udens un tajā iegaž pannas saturu,tad no krāna ielej udeni uz aci cik grib biezu un daudz,vāra lēnu garu maisot, lai miltus nepievek pie katla dibena.Kad ir mīksta gaļa iespiež ķiplociņu un uzber dilles ar lociņiem.Tad samaisa un izslēdz gāzi ļauj ķiplociņam ievilkties pāris minūtes un ēd ar krējumu un baltmaizi
Uz augšu