Cūkas medaljoni ar sinepju merci

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas fileja
  • 4 bekona šķēles
  • 1 ēd.k. graudu sinepju
  • 100 ml krējuma (saldā)
  • 150 g kartupeļu biezeņa
  • 50 g pētersīļu
  • Sāls, pipari, olīveļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkgaļas fileju ietin bekonā. Sagriež vidēji lielos medaljonos un grilē ar sāli un pipariem.
  2. - Kad gaļa ir gatava, uz šķīvja liek pētersīļu - kartupeļu biezeni, cūkgaļas medaljonus un pāri pārlej mērci.
  3. - Mērce. Uzsilda saldo krējumu un iemaisa graudu sinepes

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi