Brūnais auzu pārslu sacepums

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pārslu
  • 3 gl. piena
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 100 g cukura
  • 2 ēd.k. kakao
  • Gl. kaltētu augļu
  • 3 olas
  • Vaniļas
  • Rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā sviestā apcep auzu pārslas, pielej pienu, izvāra biezu biezputru, tajā iejauc ar cukuru samaisītu kakao, vaniļu, olu dzeltenumus, un - kā pēdējo - saputotu olu baltumus.
  2. Ietaukotā veidnē, iekaisa rīvmaizi, liek masu, krāsnī sacep vai karsē verdošā ūdens peldē.
  3. Sacepumu pasniedz ar augļu mērcēm vai saldinātu kondensēto pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi