Karaļa olas

Sastāvdaļas

  • 3 porcijām
  • 6 olu dzeltenumi
  • 2 glāzes cukura
  • 1 glāze ūdens
  • 1 kanēļa standziņa
  • 1 glāzīte konjaka

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus puto 30 minūtes ar putojamo slotiņu vai 5 minūtes mikserī. Masu ielej nelielā, dziļā ar sviestu izziestā formā un cep cepeškrāsnī nelielā karstumā 45 minūtes. No cukura, kanēļa un ūdens izvāra biezu sīrupu. Ar tējkaroti no saceptās olu masas veido bumbiņas un iegremdē tās karstajā sīrupā. Kad sīrups atdziest, pielej konjaku. Gatavajam ēdienam ļauj ievilkties 2 stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi