Pildītas kāpostu šniceles

Sastāvdaļas

  • Kāpostgalva
  • Rīvmaize
  • Ola
  • Taukvielas
  • Pildījumam
  • Novārīti burkāni
  • Saldskābus ābolus

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostgalvu novāra pasāļā ūdenī, lapas notecina.
  2. Katrā lapā liek pildījumu, saloka, apviļā rīvmaizē, sakultā olā, apcep sviestā vai eļļā brūnas.
  3. Pildījumam sarīvē burkānus un ābolus ( attiecībā 1:1), masu uzkarsē taukvielās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi