Dashi

Sastāvdaļas

  • 10 g Kombu (kaltēta jūras zāle)
  • 1 l ūdens
  • 30 g Bonito pārslu (kaltētas skumbrijas pārslas)

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzsilda kombu ūdenī uz mazas liesmas, pagaida, lai ievelkas (nevāra, jo tad veidosies putas).
  2. - Izņem kombu un ieliek Bonito, noņem no uguns.
  3. - Patur, kamēr atdziest un pārslas nogrimst.
  4. - Izkāš caur marli.
  5. - Glabā ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi