Zaļais krabis 2

Sastāvdaļas

  • 4 ēdamkarotes olīveļļas ar čili pipariem
  • Jūras sāls un smalki malti melnie pipari
  • 6 mīkstčaulu krabji
  • 1 asais čili pipars
  • 1 smalki sakapāta citronzāle
  • 1 smalki sagriezts šalotes sīpols
  • Sakapāti pētersīļi un koriandrs

Pagatavošana

1 min.
  1. Iemarinē krabjus olīveļļā, pievienojot sāli, piparus, citronzāli un čili piparu.
  2. Patur ledusskapī trīs stundas.
  3. Kad risoto gandrīz gatavs, uzkarsē dzidrināto sviestu, apcep krabi – apmēram 2 minūtes katru pusi.
  4. Uzliek krabjus uz risoto, un tad uzliek pannu atpakaļ uz uguns.
  5. Uzlej uz pannas nedaudz olīveļļas un apcep 1 smalki sagriezstu šalotes sīpolu, garšaugus un pārlej pāri krabim un risoto.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi