Rīsu klimpas

Sastāvdaļas

  • 1 gl. rīsu
  • Gl. skāba krējuma
  • 2 ēd.k. satupota sviests
  • 3 olas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvāra biezputru no rīsiem, pievieno krējumu.
  2. Atdzesētai biezputrai pieliek saputotu sviestu, pa vienam olu dzeltenumus un naža galu sāls.
  3. Beigās iecilā saputotus olu baltumus.
  4. Ar tējkaroti atdala klimpas, vāra vistas buljonā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi