Dārzeņu šniceles 2

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 selerijas sakne
  • Zaļumi
  • 3 olas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • Rīvmaize
  • Sāls
  • Krējums
  • Buljons

Pagatavošana

1 min.
  1. Dārzeņus izvāra buljonā, samaļ gaļas mašīnā ar nevārītiem kartupeļiem, sajauc ar 2 olas dzeltenumiem, sakapātiem zaļumiem, sāli. Beigās iecilā 2 saputotus olu baltumus. No masas veido šniceles, apvīļā miltos, apmērcē olā un apvārta rīvmaizē. Cep no abām pusēm brūnas. Pasniedzar skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi