Br''inišķīgā karpa

Sastāvdaļas

  • 500 g karpas filejas
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • 500 g krējuma
  • 2 ķilpoka daiviņas
  • 100 g rīvēta siera
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Karpu gatavo mazās metāla formiņās vai bļodiņās.
  2. Karpas fileju apslaka ar citrona sulu un liek slēgtā traukā ledusskapī uz 20 minūtēm.
  3. Fileju sadala nelielos gabaliņos. Ķiploka daiviņas pārgriež uz pusēm, ar tām ierīvē formiņu iekšpuses, liek zivs gabaliņus. Krējumu saputo ar sāli un pipariem, pārlej zivij, pārkaisa ar sieru un cep apmēram 50 minūtes, kamēr virspuse zeltaina.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi