Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantās nierītes

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 liellopu nieres
  • 500 g tomātu savā sulā
  • 300 g marinētu gurķu
  • 2 sīpoli
  • 200 g saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nieres izmērcē pienā, apsuusina un apcep sviestā brūnas. Pārliek katliņā. Atlikušajā sviestā pacpe salmiņos sagrieztus gurķus un sīpolus. Tomātiem nolej sulu. Katliņā pie nierēm liek gurķus, tomātus, sīpolus, pārlej tomātu sulu un saldo krējumu. Sautē 10 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas