Pikantās nierītes

Sastāvdaļas

  • 2 liellopu nieres
  • 500 g tomātu savā sulā
  • 300 g marinētu gurķu
  • 2 sīpoli
  • 200 g saldā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Nieres izmērcē pienā, apsuusina un apcep sviestā brūnas. Pārliek katliņā. Atlikušajā sviestā pacpe salmiņos sagrieztus gurķus un sīpolus. Tomātiem nolej sulu. Katliņā pie nierēm liek gurķus, tomātus, sīpolus, pārlej tomātu sulu un saldo krējumu. Sautē 10 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi