Sautēti kalmāri ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 100 g kalmāru
  • 150 g kāpostu
  • 15 g burkānu
  • Sīpols
  • Tomātu pastas
  • 20 g augu eļļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Svaigus kāpostus sašķērē, burkānus un sīpolus sagriež salmiņos, abus pēdējos arī eļļā apcep.
  2. Visu saber katliņā, uzliek vāku un uz lēnās uguns 30 minūtes sautē, pēc tam pievieno tomātu pastu un sīki sagrieztus kalmārus.
  3. Sautē vēl 10 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi