Baltmaizes šnicele

Sastāvdaļas

  • 8 šķēlēs baltmaizes
  • 100 g siera
  • 2 olas
  • 3 /5 gl. piena
  • 2 nepilnas ēd.k. miltu
  • 50 g rīvmaizes
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Baltmaizes norīvē garozu, sagriež šķēlēs.
  2. Sieru sarīvē, sajauc ar margarīnu.
  3. Šo masu ziež uz vienas baltmaizes šķēles, pārliek otru, apmērcē pienā, miltos, sakultā olā, rīvmaizē, apcep taukos, tad apbrūnina karstā cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi