Vārītas gaļas pastēte

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītas gaļas
  • 300 g seleriju saknes
  • 200 g burkānu
  • 200 g sīpolu
  • 1 tējkarote kapāta majorāna
  • 100 g sviesta
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Seleriju un burkānu smalki sarīvē, sīpolu sakapā un visu apcep eļļā, pievienojot sāli, piparus un majorānu. Tad samaļ gaļas mašīnā kopā ar gaļu. Pievieno sviestu, izmaisa un ar mikseri saputo gaisīgā masā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi