Mājas šerbets

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 200 g margarīna
  • 100 g cukura
  • 3 gl. kviešu miltu
  • 1 tējk. dzeramās sodas
  • Krēmam
  • 1 kārba kondensētā piena
  • 100 g sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltus izsijā, iemaisa dzeramo sodu.
  2. Margarīnu kopā ar cukuru izkausē, nedaudz atdzesētam pievieno miltus.
  3. 30 minūtes mīklu patur ledusskapī, pēc tam izmaļ cau gaļas mašīnu.
  4. Mīklas drumstalas cep cepeškrāsnī gaiši dzeltenas.
  5. Atdzisušas iemaisa krēmā, masu liek lēzenā traukā, ļauj sacietēt, tad sagriež mazos četurstūros.
  6. Krēmam neatvērtu kondensētā piena kārbu liek ūdenī un vāra 1 stundu.
  7. Atdzisušu atver un sajauc ar saputotu sviestu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi