Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Baravikas zaļumu mērcē

2006. gada 16. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Sēnes sagriež sloksnītēs, sagriež sīpolu un pētersīļus.
2. Majorāna lapiņas noskalo, pievieno sīpoliem un pētersīļiem.
3. Sagrieztus dārzeņus samaisa.
4. Pannā uzkarsē sviestu, pieliek sīpolus, pētersīļus un majorānu.
5. Sautē, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi.
6. Pieliek un apcep sēnes.
7. Pielej baltvīnu, pieliek garšvielas un sautē vēl piecas minūtes.
8. Krējumam pievieno olas dzeltenumu un sakuļ.
9. Maisījumu iejau sēnēs, pannai uzliek vāku un ļauj piecas minūtes ievilkties.
10. Pirms pasniegšanas pievieno ēdamkaroti skābā krējuma.
Uz augšu