Baravikas zaļumu mērcē

Sastāvdaļas

  • 300 g svaigas baravikas
  • Sīpols
  • Pētersīļu zaļumi
  • 2 ēd.k. sviesta vai margarīna
  • 3 ēd.k. baltvīna
  • Garšvielu sāls
  • Malti melnie pipari
  • 1 /8 l salds krējums
  • Olas dzeltenums
  • Ŗd.k. skāba krējuma
  • Ēd.k. svaigu majorāna lapiņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes sagriež sloksnītēs, sagriež sīpolu un pētersīļus.
  2. Majorāna lapiņas noskalo, pievieno sīpoliem un pētersīļiem.
  3. Sagrieztus dārzeņus samaisa.
  4. Pannā uzkarsē sviestu, pieliek sīpolus, pētersīļus un majorānu.
  5. Sautē, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi.
  6. Pieliek un apcep sēnes.
  7. Pielej baltvīnu, pieliek garšvielas un sautē vēl piecas minūtes.
  8. Krējumam pievieno olas dzeltenumu un sakuļ.
  9. Maisījumu iejau sēnēs, pannai uzliek vāku un ļauj piecas minūtes ievilkties.
  10. Pirms pasniegšanas pievieno ēdamkaroti skābā krējuma.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi